Airconditioning schoonmaken

airconditioning schoonmakenAirconditioning schoonmaken nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf voor airconditioning schoonmaken? C&R Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van airconditioning. Niet alleen voor de airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor het reinigen van luchtkanalen, machinekamers, platenwisselaars, stoomketels, ventilatoren, koelcellen, condensors, airsocks, koeltorens en luchtbehandelingskasten kunt u bij ons terecht. Heeft u een ander apparaat dat gereinigd moet worden?  Laat het ons weten en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Als wij het hierboven niet genoemd hebben, betekent dat niet dat wij het niet kunnen aanbieden. Wij bieden namelijk ontzettend veel diensten die wij hier niet allemaal op kunnen sommen. Benieuwd wat wij allemaal kunnen aanbieden? U vindt veel informatie op onze website. Kunt u het niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Professioneel een airconditioning schoonmaken

Bent op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw airconditioning schoonmaken? Wij zitten al jaren in het vak en weten precies waar wij op moeten letten. Bij het schoonmaken van de airconditioning is het verwijderen van bacteriën en schimmels natuurlijk een eerste vereiste! Nadat wij geweest zijn kunt u er op rekenen dat alle schimmels en bacteriën verwijderd zijn. Het verbetert niet alleen de luchtkwaliteit maar ook de levensduur van uw airconditioning wordt verlengd. Het is eigenlijk een periodieke onderhoudsbeurt. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben al meer dan 25 ervaren werknemers in dienst. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en in het bezit van de meest recente certificaten. Zo wordt er altijd volgens de nieuwste richtlijnen en ontwikkelingen gewerkt. Airconditioning schoonmaken wordt op een professioneel manier aangepakt!

Een airconditioning schoonmaken door C&R Group

Sterk in technisch onderhoud. Daar staat C&R Group om bekend. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat altijd voor u klaar staat. Voordat wij beginnen met het schoonmaken, kijken wij naar een geschikt moment. De machines moeten enige tijd uitstaan. Wanneer komt dit het beste binnen uw bedrijf uit? Wij bespreken een geschikt moment en bieden u ook een 24 uursservice aan. Op het moment dat het overdag echt niet gaat lukken, kunnen wij het onderhoud in de avonduren, nachturen en weekenden komen doen. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan graag met u in gesprek. Voor (technisch) reinigen, renovatie en airconditioning schoonmaken bent u bij ons aan het juiste adres.