Airconditioning schoonmaken

airconditioning schoonmakenBent u op zoek naar airconditioning schoonmaken? C&R Group is gespecialiseerd in het schoonmaken van airconditioning. Iedereen vindt een gezonde leefomgeving belangrijk en wij kunnen u daarbij helpen! Het regelmatig schoonmaken van de airconditioning is belangrijk, omdat dit continu de lucht zuivert binnen het bedrijf. Als de airconditioning van binnen vies is, kan hij de lucht niet zuiveren. Door airconditioning schoonmaken kunt u vieze geurtjes op het bedrijf voorkomen.  Bij de eerste inspectie die wij bij u uitvoeren, verwerken wij de gegevens in ons klantenbestand. Dit heeft als voordeel dat u automatisch een bericht krijgt als hij weer toe is aan een schoonmaakbeurt of onderhoudsbeurt. Als de airconditioning periodiek bijgehouden wordt, kan de airconditioning optimaal blijven functioneren en is een gezond leefklimaat voor u en uw werknemers gegarandeerd. Wij horen graag van u, wat wij voor u kunnen betekenen.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Professioneel een airconditioning schoonmaken

Op zoek naar een specialist voor het airconditioning schoonmaken? Wilt u uw airconditioning professioneel laten schoonmaken? C&R Group is dé specialist die graag uw airconditioning komt schoonmaken. Wij maken gebruik van diverse reinigingsmethodes om de airconditioning schoon te maken. Het verwijderen van bacteriën en schimmels is een pre natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat de bacteriën en de schimmels niet meer in de lucht verspreid kunnen worden.  Doordat wij de bacteriën en schimmels verwijderen kunnen zij de luchtkwaliteit niet meer beïnvloeden. Bij regelmatig schoonmaken airconditioning, wordt de levensduur van de airconditioning verlengd. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en in het bezit van de meest recente certificaten. Wij zijn de specialist voor uw airconditioning schoonmaken. De producten die wij bij het schoonmaken gebruiken, voldoen aan de meest strenge normen op het gebied van hygiëne, milieu en veiligheid.  

Een airconditioning schoonmaken door C&R Group

C&R Group staat bekend om creatief en flexibel inspelen op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat er een perfecte uitvoering van de opdracht gedaan wordt en wij bieden u een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Onze monteurs zitten verspreid over heel Nederland. Wij kunnen hierdoor snel op locatie en tegen scherpe tarieven werkzaamheden voor u uitvoeren. Voor renoveren en reinigen van diverse apparaten bent u bij ons aan het juiste adres.  C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Vraag vrijblijvend informatie aan en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen!