Airconditioning schoonmaken

airconditioning schoonmakenU wilt uw airconditioning schoonmaken? Een gezond leefklimaat in een werkomgeving is niet alleen bevorderlijk voor de prestaties. Het zorgt er ook voor dat er minder ziekteverzuim is. Om een gezond leefklimaat in een ruimte te kunnen waarborgen is het heel belangrijk dat de airconditioning goed werkt. Een airconditioning krijgt heel wat te verduren, omdat het een systeem is dat intensief wordt gebruikt. In de lucht zitten veel stof- en vuildeeltjes die er voor zorgen dat een airconditioning op den duur vervuild raakt. Een vervuilde airconditioning functioneert minder goed en tast de luchtkwaliteit in een ruimte aan. Tijdig de airconditioning schoonmaken is daarom van belang.

Waarom is de airconditioning schoonmaken zo belangrijk?

Gezondheidsklachten zoals luchtwegaandoeningen en allergiën kunnen worden voorkomen of verminderd door een goed werkende airconditioning. Een airconditioning werkt het beste als het systeem schoon is. Daarom is het belangrijk om tijdig de airconditioning te laten reinigen.

De airconditioning schoonmaken door C&R Group

Op zoek naar een specialist die uw airconditioning schoonmaken kan? C&R Group is een modern bedrijf dat is gespecialiseerd in technisch reinigen. We werken met meer dan 25 ervaren monteurs en hebben ervaren en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Milieu, veiligheid en hygiëne vinden we heel belangrijk. Daarom werken we volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Onze medewerkers volgen met regelmaat cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen. Zo hebben we altijd alle kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn en om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren als er een probleem opgelost moet worden.

Bij C&R Group staan uw wensen centraal. Door flexibel en creatief tot een plan van aanpak te komen kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Is het bijvoorbeeld niet mogelijk om tijdens reguliere werkuren de schoonmaak van uw installatie uit te voeren? Dan kunnen wij ons personeel ook buiten de reguliere werkuren inplannen. Zo kan de schoonmaak toch worden uitgevoerd maar heeft u geen overlast.

Heeft u een specifiek probleem met uw airconditioning of wilt u meer weten over de manier van werken van C&R Group tijdens het airconditioning schoonmaken? Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte aan. C&R Group staat voor u klaar. Wij bieden een professionele service, deskundig advies en een 24-uurs service. Of u nu uw airconditioning wilt laten schoonmaken, of dat u een defecte airconditioning heeft, wij helpen u graag. Onze medewerkers en partnerbedrijven zijn gevestigd door heel het land, waardoor wij u altijd snel van dienst kunnen zijn.