Airconditioning schoonmaken

airconditioning schoonmakenBent u op zoek naar airconditioning schoonmaken? Bij C&R Group kunnen wij u daar goed mee van dienst zijn. Het is erg belangrijk dat u in een gezonde leefomgeving werkt en leeft. Het is daarom van groot belang dat u met regelmaat uw airconditioning laat schoonmaken. Doordat u met regelmaat uw airconditioning schoonmaakt voorkomt u vieze geurtjes, het verspreiden van bacteriën en behoudt u een schone lucht in uw woning of werkplek. Het is verstandig om periodiek uw airconditioning te laten reinigen. Zo blijft uw airconditioning optimaal functioneren en is een gezond leefklimaat voor u en uw werknemers gegarandeerd. Is het airconditioning schoonmaken nodig? Bel dan C&R!

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Professioneel een airconditioning schoonmaken

Wilt u professioneel uw airconditioning schoonmaken? De C&R Group maakt grondig uw airconditioning schoon! Door middel van diverse reinigingsmethodes maken wij op een technische manier uw airco schoon. Zo verwijderen wij bacteriën en schimmels uit uw airconditioning. Doordat wij de bacteriën en schimmels verwijderen kunnen zij de luchtkwaliteit niet meer beïnvloeden. Door met regelmaat uw airconditioning schoon te maken verlengt u de levensduur van uw airco. Bij C&R Group gaan wij zorgvuldig te werk. Wij voorzien uw airco met een sticker waarop staat wanneer de airco voor het laatst door onze medewerkers is behandeld. 

Een airconditioning schoonmaken door C&R Group

Zoekt u een professioneel en dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in airconditioning schoonmaken? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en reinigen van diverse apparaten. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij staan bekend als een modern bedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Heeft u vragen over onze diverse reinigings- en renovatie diensten? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot een airconditioning schoonmaken?  Op onze website vindt u een overzicht van onze renovaties en reinigingsmethodes. Neemt u gerust een kijkje. Wij bieden u onder andere een 24 uursservice aan. Zo kunt u ons te allen tijde bereiken. Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.