Airconditioning schoonmaken

airconditioning schoonmakenBent u op zoek naar een bedrijf dat alles weet over een airconditioning schoonmaken? Bent u op zoek naar een bedrijf waar veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan? Zoek dan niet verder! Bij C&R Group bent u aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan op het gebied van airconditioning schoonmaken. Het is belangrijk dat de airconditioning op de juiste manier wordt onderhouden zodat u geen last heeft van vervelende stofjes, vuiligheid en bacteriën die rondzweven in uw kantoor, woning of gebouw. Wij raden het aan om uw airconditioning regelmatig professioneel schoon te laten maken. Als u dit niet doet dan is de kans groot dat uw airconditioning vroegtijdig stuk gaat of dat er bacteriën verspreid worden wat zorgt voor meer ziekteverzuim. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met een airconditioning schoonmaken? Neem eens een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door de vele diensten die wij aanbieden. Wij zien uw aanvraag voor een airconditioning schoonmaken graag tegemoet.

Offerte aanvragen?

​​​​​​​

Airconditioning schoonmaken door de experts van C&R Group

Op zoek naar een airconditioning schoonmaken? C&R Group is dé specialist op het gebied van airconditioning schoonmaken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij hebben kennis van alle airco’s, ongeacht het merk. Onze experts gaan graag voor u aan de slag. Wij kijken uw airconditioning grondig na en checken deze op bacteriën en schimmels. Is het al een tijdje geleden dat uw airconditioning is schoongemaakt? U kunt ons direct benaderen. Wij raden u aan om uw airconditioning regelmatig grondig schoon te laten maken door een professioneel bedrijf anders loopt u kans dat uw airconditioning vroegtijdig stuk gaat of niet meer naar behoren werkt. Dit kunt u voorkomen door een expert regelmatig uw airconditioning schoon te laten maken. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst die stuk voor stuk VCA gecertificeerd zijn. C&R Group doet (technische) reiniging, renovatie en meer. U bent bij ons aan het juiste adres voor de reiniging van uw airconditioning. 

Meer weten over airconditioning schoonmaken?

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wij zijn een modern bedrijf waar veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel staan.


Wij werken voor: