Airconditioning reinigen

airconditioning reinigenWilt u uw airconditioning reinigen? Bent u op zoek naar een dynamisch en modern bedrijf die u goed van dienst kan zijn? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres! Wij helpen u graag met het airconditioning reinigen. Het reinigen van een airconditioning kent veel voordelen. Zo creëert u een gezonder werk- en leefklimaat, heeft u een lager energieverbruik en geeft u een langere levensduur aan uw installatie. Daarnaast voorkomt u dat de bacteriën en schimmels ophopen in uw airconditioning en dat de airconditioning deze vieze schimmels en luchtjes blijft verspreiden in de lucht.

Airconditioning reinigen, de specialist!

Voor airconditioning reinigen bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw airco technisch gereinigd wordt. Wij reinigen met zorg uw airco, zodat al het vuil verwijderd wordt en de airconditioning weer optimaal kan functioneren. In de loop van de jaren hebben wij de nodige airco’s  gereinigd en gerenoveerd. C&R Group is in staat om uw airco te inspecteren. Aan de hand van deze uitvoerige inspectie beoordelen wij of er een technische reiniging nodig is. Indien gewenst kunnen onze vakmannen uw airconditioning reinigen en renoveren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Airconditioning reinigen bij C&R Group

C&R Group zit gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij zijn een modern reinigings- en conserveringsbedrijf met 25 deskundige en gemotiveerde monteurs! Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. C&R Group vindt de veiligheid, hygiëne en het milieu erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in technisch reinigen en renoveren. Wij werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R Group werkt voor vele grote bedrijven. Denkt u aan Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, Friesland Campina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Heeft u een airconditioning in uw bedrijfspand en wilt u deze graag laten controleren en eventueel reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw airconditioning op de juiste wijze wordt gecontroleerd en gereinigd. Op onze website vindt u een overzicht van onze aangeboden diensten. Heeft u vragen over het reinigen van airco’s? C&R Group heeft een 24-uursservice. U kunt al uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Ook voor storingen kunt u ons bellen. Wij sturen zo snel mogelijk een monteur uw kant op.