Airconditioning reinigen

airconditioning reinigenAirconditioning reinigen nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in airconditioning reinigen? Dan bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Beschikt uw bedrijf over een airconditioning systeem of meerdere systemen en is het tijd om de nodige renovatie en reinigingswerkzaamheden uit te voeren? Wacht dan niet langer en benader C&R Cleaning en Renovatie in Wijk en Aalburg. Wij zijn al jaren het adres waar u naar op zoek bent om het periodieke onderhoud door uit te laten voeren. Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf dat u goed van dienst kan zijn. In de laatste jaren zijn wij flink uitgebreid en hebben wij 25 ervaren werknemers in dienst. Bent u benieuwd welke werkzaamheden wij u kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Airconditioning reinigen kent vele voordelen

Het airconditioning reinigen doet u professioneel via de C&R Group. Ons advies is dat u periodiek uw airconditioning reinigen. Het liefste door een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Op het moment dat de reiniging heeft plaatsgevonden, wilt u ook dat de airconditioning daadwerkelijk schoon is. Dan zit u bij ons goed. Als u de periodieke reiniging overslaat, kunnen schimmels en bacteriën ongehinderd doorgroeien in het apparaat. Dan is het effect van schone lucht de ruimte inblazen we, omdat er vieze lucht verspreid wordt.  Vele bedrijven hebben al vertrouwen in ons dus waar wacht u nog op? Wij werken voor grote en bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Bent u er klaar voor om een gezondere werkomgeving te creëren en te behouden? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Over C&R Cleaning en Renovatie

Wij werken door het hele land en beschikken over een 24 uursservice. Dit houdt in dat wij samen met u op zoek gaan naar een geschikt tijdstip om de airconditioning reinigen uit te voeren. Wij zijn een modern bedrijf dat meegaat met de laatste richtlijnen en normen. Zo is uw airconditioning altijd volledig op orde en voldoet deze aan de nieuwste eisen. U weet dat u na de renovatie weer met een schone lei kunt beginnen. Daarnaast kijken wij gelijk naar andere apparaten in uw bedrijf want misschien kunnen wij nog meer voor u betekenen. Bent u benieuwd welke diensten wij aan kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u er graag meer over.