Airconditioning reinigen

airconditioning reinigenOp zoek naar een specialist voor het airconditioning reinigen? Heeft u een airconditioning systeem in uw kantoorpand en is uw airconditioning toe aan een reiniging? Bij C&R Cleaning en Renovatie bent u aan het juiste adres voor airconditioning reinigen. C&R Cleaning en Renovatie is een dynamisch en modern bedrijf die u goed van dienst kan zijn. Onze vakmannen staan graag voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u een kijkje bij onze aangeboden diensten. Wij komen graag naar u toe om uw airconditioning grondig te reinigen.

Airconditioning reinigen kent vele voordelen

Op zoek naar airconditioning reinigen? Wij adviseren u om met regelmaat uw airconditioning te laten reinigen. Indien u dit niet met regelmaat doet, bestaat de kans dat uw airconditioning vuil wordt en dat uw systeem bacteriën en schimmels rond blaast. Door het rond blazen van bacteriën en schimmels verhoogt u het ziekteverzuim van uw medewerkers en belemmert uw airconditioning systeem een gezonde werk- en leefomgeving. U creëert een gezonder werk-en leefklimaat voor uzelf en uw werknemers en u geeft uw installatie een langere levensduur door goed onderhoud als u met regelmaat uw airconditioning laat checken. 

Over C&R Cleaning en Renovatie

C&R Cleaning en Renovatie zit gevestigd in Wijk en Aalburg. Wij komen graag naar u toe in het hele land. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij staan bekend als een modern bedrijf die meegaat met de laatste richtlijnen en normen. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. In de loop der jaren hebben wij ons team steeds verder uitgebreid en hebben wij meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA certificaat. Bij ons staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor technisch reinigen, renovatie en meer. Kunnen wij u van dienst zijn? Wij horen dit graag van u.

Meer weten over airconditioning reinigen?

Wilt u meer weten over airconditioning reinigen en bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Op onze site bieden wij u een overzicht aan van onze diensten. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt online bij ons een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen achteraf te staan. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om uw airconditioning grondig en op de juiste manier voor u te reinigen, zodat u weer kunt genieten van een gezonde werk-en leefomgeving.