Airconditioning reinigen

airconditioning reinigenBent u op zoek naar een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in airconditioning reinigen? Voor airconditioning reinigen bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze monteurs zijn gecertificeerd en gekwalificeerd voor airconditioning reinigen. Zoals u waarschijnlijk al weet is airconditioning reinigen van groot belang voor uw airco. In de zomermaanden staat uw airco waarschijnlijk vaker aan dan in de winter. Iedereen vind het fijn om een koud briesje te voelen in de warme zomermaanden, en dit is zeker fijn als u in een kantoorpand zit. Maar weet u ook dat het heel belangrijk is dat u tijdig en met regelmaat uw airconditioning laat nakijken? Wij, van C&R Group,  hebben door middel van technisch reinigen van deze apparatuur onszelf op de kaart gezet. Wij zijn hét bedrijf dat u kunt helpen in het reinigen van uw airconditioning. Een schone airconditioning vermindert namelijk de kans op allerlei vervelende luchtwegaandoeningen en allergieën.

Voordelen airconditioning reinigen

Het grote voordeel aan het reinigen van uw airconditioning is het feit dat het technisch te reinigen is. Hierdoor krijgt u een gezonder werk- en leefklimaat, langere levensduur van uw installatie, lager energieverbruik, frisse en schone lucht en het voorkomt bacteriegroei en schimmels in uw apparaat! Als u uw apparatuur niet regelmatig laat reinigen, kunnen de gevolgen hiervan niet fijn zijn. Denkt u eraan dat niet alleen de gezondheid van uzelf en uw personeel wordt aangetast, maar ook het energieverbruik zal omhoog schieten om de ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. 

Airconditioning reinigen bij C&R Group

Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met 25 deskundige en gemotiveerde medewerkers! Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiene voorop, hierdoor mogen wij zeggen dat wij een modern bedrijf zijn. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd. Naast dat wij al onze medewerkers opleiden met een VCA certificaat hebben wij ook een 24 uursservice. Dit houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn, en dat wij op elk gewenst tijdstip voor u klaar staan. Wij zijn gespecialiseerd in technisch reinigen en renoveren. Wij werken daarnaast volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Heeft u een airconditioning in uw bedrijfspand en wilt u deze graag laten controleren en eventueel reinigen? Dan bent u bij ons op het juiste adres!