Airco schoonmaken

airco schoonmakenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u een airco schoonmaken kan? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt over het inplannen van een afspraak voor airco schoonmaken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag bij u langs in heel Nederland. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland, maar wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij raden u aan om met regelmaat uw airco op professionele wijze te laten controleren op professionele wijze. De medewerkers van Cleaning Renovatie plannen graag een afspraak met u in om uw airconditioning te controleren. Doet u dat niet op tijd? Dan kunnen er zich bacteriën en bacillen nestelen in uw airco. Zodra u uw airco aanzet, verspreidt de vervuilde lucht zich door verschillende ruimtes. Hierdoor komt de vervuilde lucht overal en zal het ziekteverzuim oplopen. Dit zorgt voor een ziekmakende werkomgeving en dat wilt u uiteraard voorkomen.

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Airco schoonmaken door C&R Group

Cleaning Renovatie beschikt over een groot, deskundige en gemotiveerd team. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco onderzoekt en schoonmaakt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel zodat al onze medewerkers voorzien zijn van de juiste VCA papieren voor airco schoonmaken. Cleaning Renovatie werkt ook volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Door de jaren heen hebben wij ons professionele team steeds verder uit kunnen breiden. Wij beschikken vandaag de dag over 30 monteurs waardoor wij groot genoeg zijn om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg zijn om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven zoals Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

Gespecialiseerd in periodiek airco schoonmaken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een airco schoonmaken? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar voor al uw vragen. Wij beschikken over een 24 uursservice waar u altijd terecht kunt met al uw vragen en bij storingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.


Wij werken voor: