Airco schoonmaken

airco schoonmakenWordt het weer tijd om uw airco schoon te laten maken? Bent u op zoek naar een bedrijf dat dit karwei voor zijn rekening neemt? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Wijk en Aalburg bij C&R Group. C&R Group is gespecialiseerd in airco schoonmaken bij u thuis en in uw kantoorpand. Het is namelijk van groot belang dat u regelmatig uw airco laat reinigen. Doet u dat niet dan ontstaan er bacteriën en andere ziekteverwekkers die u niet in uw woning of pand wilt hebben. Een airco schoonmaken doet u niet iedere dag en wij kunnen het ons goed voorstellen dat u daar ook niet de juiste middelen en tijd voor heeft. De experts van C&R Group nemen dat graag van u over en gaan graag voor u aan de slag. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd en wij hebben ons team uitgebreid met wel meer dan 25 ervaren monteurs. De experts van C&R Group komen graag bij u langs voor inspectie en schoonmaken van uw airco. 

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Professioneel een airco schoonmaken

Zoekt u een specialist voor het airco schoonmaken? C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met airco schoonmaken op locatie. Omdat wij beschikken over een groot team kunnen wij u snel van dienst zijn en wij komen graag bij u langs om uw airco te bekijken. Wij staan bekend als een modern bedrijf dat graag meedenkt met zijn klanten. Mede daardoor plannen wij periodiek een afspraak met u in. Op deze manier hoeft u niet zelf de tijd in de gaten te houden voor de reiniging van uw airco maar wij zorgen ervoor dat u een seintje krijgt dat het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Bij C&R Group staan veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wij werken volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP en doen (technisch) reinigen, renovatie en meer.

Een airco schoonmaken door C&R Group

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een airco schoonmaken? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee. C&R Group werkt voor grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Wordt u onze volgende klant?