Airco schoonmaken

airco schoonmakenIs het weer tijd voor airco schoonmaken? Bent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf waar u terecht kunt voor professioneel advies en die het airco schoonmaken van u overnemen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij C&R Group in Wijk en Aalburg. In de loop van de jaren hebben wij ons team steeds verder uit kunnen breiden en tegenwoordig heeft u daarom een ruime keuze uit diverse diensten. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen met u als opdrachtgever. Wij zijn wereldwijd inzetbaar. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland. Bent u benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor uw airco schoonmaken op professionele wijze? Neem dan eens een kijkje op deze website en neem contact op met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak voor airco schoonmaken met u in. 

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Airco schoonmaken door C&R Group

Wilt u uw airco schoonmaken? C&R Group ontzorgt u met het periodiek airco schoonmaken. Het is van groot belang dat u regelmatig uw airco’s laat checken. Door dit periodiek in te plannen houdt u uw airco’s in optimale staat en kunt u er langer gebruik van maken. Laat u het onderhoud van uw airco een beetje versloffen? Dan kan gebeuren dat u ongemerkt ziekteverwekkers en/of bacteriën verplaatst door het gebouw. Hierdoor zal het ziekteverzuim oplopen en is het geen prettige werk- en/of leefomgeving voor uzelf en uw naasten. C&R Group beschikt over een groot, deskundige en gemotiveerd team dat graag klaar staat om uw airco op de juiste manier te onderzoeken en te reinigen. Wij zijn een modern bedrijf dat met de nieuwste technieken en volgens de juiste richtlijnen uw airco schoonmaakt. Bij ons staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de juiste papieren en cursussen die nodig zijn voor het uitoefenen van het vak. C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP.

Gespecialiseerd in periodiek airco schoonmaken

Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? U kunt een kijkje nemen op deze website. Wij beschikken over een 24 uursservice waar u altijd terecht kunt met uw vragen en bij storingen. C&R Group werkt voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.


Wij werken voor: