Airco schoonmaken

airco schoonmakenWilt u uw airco schoonmaken door een reinigingsbedrijf? Zoekt u niet verder! U bent bij ons aan het juiste adres! C&R Group helpt u graag met het realiseren van het schoonmaken van uw airco. Een airco schoonmaken doet u door uw airco technisch goed te laten reinigen. Het technisch reinigen van verschillende apparaten behoort tot het brede vakgebied van C&R Group. Wanneer u uw airconditioning met regelmaat laat schoonmaken, vermindert u  de kans op vervelende luchtwegaandoeningen en eventuele allergieën aanzienlijk. Doet u dit niet dan bestaat de kans dat uw ziekteverzuim flink stijgt. Door gebruik te maken van een airco in uw ruimte wordt er constant lucht gecirculeerd. Doordat de lucht blijft circuleren worden er bacteriën en schimmels aangetrokken. Daarom is het van groot belang dat u met regelmaat uw airco laat schoonmaken om bacteriën en schimmels geen kans te geven en het ziekteverzuim te laten dalen. 

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Voordelen van airco schoonmaken

Een airco schoonmaken biedt u veel voordelen. Zo creëert u een gezonder werk- en leefklimaat, behoudt u een frisse en schone lucht en voorkomt u bacteriën en schimmels. Daarnaast biedt het uw installatie een langere levensduur en krijgt u een lager energieverbruik. Heeft u interesse in de aangeboden diensten van de C&R Group en wilt u graag uw airco schoonmaken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Er bestaan mogelijkheden om de werkzaamheden ‘s-‘nachts of in het weekend uit te laten voeren, als het gebruik van de betreffende ruimtes om wat voor reden dan ook niet is te combineren met onze werkzaamheden. Wij hebben een 24 uursservice. Wij komen graag bij u langs om een inspectie uit te voeren. Indien gewenst maken wij uw airco schoon en zorgen wij ervoor dat de werkvloer schoon wordt achtergelaten. Wij plaatsen naderhand een duidelijke sticker waarop de laatste behandeldatum is af te lezen.

Airco schoonmaken door C&R Group

C&R Group werkt volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven. Denkt u aan Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery, de Universiteit van Leiden, Gemeente Den Haag, Ahold, Van der Valk, VOIN, Flora Holland, KLM Cargo, Delifrance en Friesland Campina. U bent bij ons aan het juiste adres voor renovaties en technische reiniging. C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een modern bedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Veiligheid, milieu en hygiëne staan hoog in het vaandel. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd.