Airco schoonmaken

airco schoonmakenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u een airco schoonmaken kan? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt over het inplannen van een afspraak voor airco schoonmaken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag bij u langs in heel Nederland. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland, maar wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij raden u aan om met regelmaat uw airco op professionele wijze te laten controleren op professionele wijze. De medewerkers van Cleaning Renovatie plannen graag een afspraak met u in om uw airconditioning te controleren. Doet u dat niet op tijd? Dan kunnen er zich bacteriën en bacillen nestelen in uw airco. Zodra u uw airco aanzet, verspreidt de vervuilde lucht zich door verschillende ruimtes. Hierdoor komt de vervuilde lucht overal en zal het ziekteverzuim oplopen. Dit zorgt voor een ziekmakende werkomgeving en dat wilt u uiteraard voorkomen.

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Airco schoonmaken door C&R Group

Wordt het tijd dat de airco in uw kantoor- of bedrijfspand wordt gereinigd? Wilt u dit laten doen door een ervaren vakman? Airco schoonmaken hoort tot het vakgebied van C&R Group te Wijk en Aalburg. C&R Group is een professioneel en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van technische reiniging. Technische reiniging van airconditioningsapparatuur, inductieunits, fancoilunits en luchtgordijnen behoren tot onze expertise. Het is zowel voor de levensduur van de airco als voor uw gezondheid belangrijk dat airco schoonmaken op gezette tijden gebeurt. Veel van onze tijd brengen wij binnen door en een slechte luchtkwaliteit kan diverse gezondheidsklachten veroorzaken. Airco’s raken snel vervuild door de voortdurende luchtcirculatie door de verschillende componenten. Bacteriën en schimmels worden hierdoor snel aangetrokken. U wilt niet dat deze ziekteverwekkers zich in uw aircosysteem nestelen en daarom is airco schoonmaken belangrijk om te voorkomen dat u lucht inademt die ziek maakt. Bij het airco schoonmaken nemen wij alle onderdelen van het systeem onderhanden. U kunt de professionele reiniging van uw airco met een gerust hart overlaten aan onze ervaren en goed opgeleide monteurs. Het resultaat van een regelmatige reiniging is een gezonder werk- en leefklimaat, een langere levensduur van uw installatie, een lager energieverbruik, bacteriën en schimmels krijgen geen kans zodat u altijd een frisse en schone lucht inademt.

Airco schoonmaken volgens de juiste normen

Bij C&R Group werken meer dan 30 ervaren monteurs. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Daarbij hebben zij diverse specifieke cursussen en trainingen gevolgd. Veiligheid, milieu en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Wij werken dan ook volgens de normen van onder andere NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. Zo weet u zeker dat C&R Group een betrouwbaar en deskundig bedrijf is dat enkel werkt met goed opgeleide medewerkers die goed en veilig werk afleveren. Tot welke branche uw onderneming ook behoort, wij zijn actief in de meest uiteenlopende branches (chemische industrie, horeca, vleesverwerkingsbedrijven, zwembaden, supermarkten etc.). Met elke nieuwe uitdaging gaan wij enthousiast aan de slag. Als u op deze website rondkijkt dan ziet u dat wij de meest uiteenlopende reinigingswerkzaamheden uitvoeren zoals (technische) reiniging, renovatie en coaten, keuken en afzuiging etc. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Het is mogelijk om referenties op te vragen.

Periodiek airco schoonmaken

Voor een optimale prestatie van uw airco adviseren wij u om deze periodiek schoon te laten maken. Zo weet u zeker dat de kans op storingen en een slechte luchtkwaliteit minimaal is. Als wij periodiek onderhoud uitvoeren hoeft u nergens meer naar om te kijken. Op gezette tijden komen wij langs om uw airco te reinigen en te controleren op defecten. Als het niet mogelijk is om de reinigingswerkzaamheden tijden de reguliere werkuren uit te voeren dan kunnen wij deze ook in de nacht of in de weekenden plannen. Wij spelen creatief en flexibel in op uw wensen en passen ons graag aan zodat de werkzaamheden in uw kantoor of andere bedrijfsruimten ongestoord door kunnen gaan. Natuurlijk wilt u dat er bij storingen en calamiteiten zo snel mogelijk een oplossing komt. Wij begrijpen dat als geen ander en u kunt daarom dag en nacht contact opnemen met onze 24 uur service desk. Welk probleem u ook heeft met uw airco, u kunt ons altijd bereiken. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn verspreid over heel Nederland zodat wij altijd snel bij u kunnen zijn. Waar u ook woont in Nederland, wij kunnen u altijd van dienst zijn. C&R Group is zelfs wereldwijd inzetbaar!

Offerte aanvragen

Wilt u graag weten wat een airco schoonmaken u gaat kosten? U kunt een offerte aanvragen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Wij zijn transparant en zorgen voor een perfecte uitvoering van de opdracht en wij bieden een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. C&R Group is een modern bedrijf dat werkt met de modernste technieken. Als u meer wilt weten over onze werkwijze dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. C&R Group streeft naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Wederzijds respect en vertrouwen zijn hierbij de basis. Als u uw aircosysteem op een professionele manier wilt laten reinigen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze communicatielijnen zijn kort en snel zodat wij moeiteloos kunnen schakelen. Uw wensen staan bij ons voorop. Als u ons inschakelt dan zorgen wij ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ervaart van onze werkzaamheden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werkplek schoon wordt achter gelaten. Van een goed functionerend aircosysteem zult u op allerlei manieren veel profijt hebben. In een aangename, gezonde werkomgeving zal de productiviteit toenemen en zal er minder ziekteverzuim zijn. Wij bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen. Kies voor de deskundigheid en ervaring van Cc&R Group. Onze monteurs kunnen elke opdracht snel, veilig en vakkundig afhandelen. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!


Wij werken voor: