Airco schoonmaken

airco schoonmakenBent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor airco schoonmaken? Zoek dan niet verder en benader C&R Group. Wij zijn de specialist op het gebied van airco schoonmaken. Wij zitten al jaren in het vak en kennen daarom alle airco’s van elk merk. Dit maakt ons ook gelijk een specialist in het vak. Wij kunnen door deze ervaringen snel en goed werk afleveren. Bij airco schoonmaken komt precisie werk kijken. De airco moet grondig nagekeken worden of alle bacteriën en schimmels verwijderd zijn.  Omdat de airco zowel in de zomer als in de winter gebruikt wordt, is het lastig om een geschikt moment te vinden. Dat is bij ons niet het geval. Wij bieden u een 24 uursservice aan en dat houdt in dat wij op ieder moment de airco schoonmaken kunnen uitvoeren. Wij maken samen met u een afspraak waarbij wij bespreken waar wij allemaal op moeten letten. Wij kunnen de schoonmaakwerkzaamheden onder werktijd uitvoeren maar het is ook in de avonduren, nachturen en weekenden mogelijk.

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Professioneel een airco schoonmaken

Tijd voor het airco schoonmaken? Wij zijn al jaren de specialist in de regio en ver daarbuiten als het gaat over airco schoonmaken. Wij maken uw airco op een professionele manier schoon zodat u er weer een tijdje tegen kunt en zeker weet dat de airco bacterie- en schimmel vrij is. Hierbij staat veiligheid, milieu en hygiëne hoog in het vaandel. Al bijna 15 jaar zijn wij dagelijks bezig met het reinigen en onderhouden van airco’s. Iedere airco is anders en dat weten wij heel goed. Wij hebben voor alle airco’s de geschikte manier om deze schoon te maken. In overleg met u kiezen wij voor de juiste methode. Welke lijkt u het beste en wat is het verschil tussen de verschillende manieren. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.  

Een airco schoonmaken door C&R Group

In diverse gevallen is renovatie een net zo effectieve oplossing als vervanging van een installatie en bovendien is het in veel gevallen een goedkopere oplossing. C&R Group heeft jarenlange ervaring in het renoveren van diverse soorten installaties. Wilt u graag weten wat het voordeligste voor uw bedrijf is? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent met C&R Group. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.