Airco schoonmaken

airco schoonmakenOp zoek naar airco schoonmaken? Een schoon en gezond leefklimaat is belangrijk op iedere werkplek. Schone lucht is daarbij heel belangrijk. Raakt een airco vervuild, dan heeft dat direct effect op het leefklimaat in een ruimte. Het is daarom belangrijk om een airco goed schoon te houden en eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen. Zo blijft de airco optimaal functioneren en is een gezond leefklimaat gegarandeerd.

Professioneel een airco schoonmaken

Profssioneel een airco schoonmaken? Bij C&R Group maken we uw airco grondig schoon door de airco technisch te reinigen. Bacteriën en schimmels worden zo verwijderd en kunnen de luchtkwaliteit in een ruimte niet meer beïnvloeden. Door schone lucht daalt het ziekteverzuim. Ook zorgt een gereinigde en goed functionerende airco er voor dat het energieverbruik weer afneemt. Door tijdig uw airco grondig te laten reinigen draagt u bovendien bij aan een langere levensduur van uw airco. Bij het reinigen van uw airco gaan we bij C&R Group zorgvuldig te werk. We laten de locatie van de airco altijd schoon achter en voorzien de airco van een sticker waar op staat wanneer de airco voor het laatst door ons is behandeld. Zo kunt u precies zien hoe lang het geleden is dat uw airco is schoongemaakt en wanneer het tijd is voor een nieuwe reinigingsbeurt.

Een airco schoonmaken door C&R Group

Op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw airco schoonmaken kan. C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. We zetten onze kennis graag in om met elke opdrachgever tot een passende aanpak te komen. Heeft u een specifiek probleem met uw airco? Wij helpen u graag het probleem op te lossen. Is een reiniging van de airco tijdens reguliere werkuren lastig vanwege de aard van uw werkplek? Wij kunnen een reiniging ook ‘s nachts of in een weekend uitvoeren. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee over de beste aanpak voor uw airco schoonmaken.

C&R Group werkt met meer dan 25 ervaren monteurs en is voornamelijk werkzaam binnen Nederland. Doordat medewerkers en partnerbedrijven verspreid zijn over het hele land kunnen we u altijd snel en tegen een scherp tarief van dienst zijn. C&R Group is werkzaam voor verschillende bekende grote bedrijven maar pakt ook graag de kleine klussen aan. We streven er naar om langdurig met onze opdrachtgevers samen te werken op een prettige manier, waarbij wederwijds vertrouwen en respect centraal staan.

Hoe kunnen wij u het beste van dienst zijn met het airco schoonmaken? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan voor airco schoonmaken. Wij horen graag van u!