Airco schoonmaken

airco schoonmakenBent u op zoek naar een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat voor u een airco schoonmaken kan? Bent u op zoek naar een expert die met u meedenkt over het inplannen van een afspraak voor airco schoonmaken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Cleaning Renovatie in Wijk en Aalburg. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Wijk en Aalburg komen wij graag bij u langs in heel Nederland. 95% van onze opdrachtgevers is gevestigd in Nederland, maar wij zijn wereldwijd inzetbaar. Wij raden u aan om met regelmaat uw airco op professionele wijze te laten controleren op professionele wijze. De medewerkers van Cleaning Renovatie plannen graag een afspraak met u in om uw airconditioning te controleren. Doet u dat niet op tijd? Dan kunnen er zich bacteriën en bacillen nestelen in uw airco. Zodra u uw airco aanzet, verspreidt de vervuilde lucht zich door verschillende ruimtes. Hierdoor komt de vervuilde lucht overal en zal het ziekteverzuim oplopen. Dit zorgt voor een ziekmakende werkomgeving en dat wilt u uiteraard voorkomen.

Offerte ontvangen voor het airco schoonmaken?

​​​​​​​

Airco schoonmaken door C&R Group

Bent u op zoek naar een expert die voor u een airco schoonmaken kan? Ruikt u nare luchtjes, werkt uw airco niet meer naar behoren of is het tijd voor een grondige schoonmaak? Neem dan direct contact op met de experts van C&R Group. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met een airco schoonmaken en wij weten als geen ander hoe wij aan de slag moeten gaan om uw airco professioneel te onderzoeken en te reinigen. Wij raden u aan om regelmatig uw airco op professionele wijze te laten controleren. Doet u dat niet op tijd? Dan kunnen er zich bacteriën en bacillen nestelen in uw airco. Hierdoor krijgen ziekteverwekkers vrij spel en verspreid u vieze lucht door diverse ruimtes. Wij zijn een modern bedrijf. Als modern bedrijf bedienen we ons van de modernste technieken waarmee we een hoog kwaliteitsniveau bereiken. Wij werken uitsluitend met ervaren personeel dat in het bezit is van een VCA. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor een airco schoonmaken? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in.

Gespecialiseerd in periodiek airco schoonmaken

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers in dienst. Wij zijn met 30 monteurs groot genoeg om grote projecten snel, veilig en vakkundig af te handelen en klein genoeg om u te laten profiteren van onze korte en snelle communicatielijnen. Wij maken graag duidelijke afspraken met onze klanten en plannen periodieke afspraken direct met u in. Hierdoor voortkomt u achterstallig onderhoud en kan uw airconditioning op de juiste wijze zijn werk doen. C&R Group is gevestigd in Wijk en Aalburg en wij komen graag bij u langs in heel Nederland. Daarnaast is C&R Group wereldwijd inzetbaar, maar 95% van onze opdrachtgevers zit in Nederland. Wij werken voor veel grote bekende bedrijven als Ahold, VOIN, Van der Valk, Delifrance, Flora Holland, FrieslandCampina, Gemeente Den Haag, KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn wij inzetbaar in verschillende branches.

Meer weten over airco schoonmaken op locatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten? Wilt u meer weten over de kosten en de tijd die wij nodig hebben om een airco schoon te maken? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een airco schoonmaken binnen uw bedrijf.


Wij werken voor: