Verdamper schoonmaken

verdamper schoonmakenOp zoek naar verdamper schoonmaken? Bij een verdamper is het belangrijk dat de verdamper goed blijft functioneren. Een verdamper krijgt te maken met stof- en vuildeeltjes in de lucht. Deze stof- en vuildeeltjes kunnen er voor zorgen dat een verdamper op lange termijn ernstig vervuild raakt. Een vervuilde verdamper functioneert minder goed, waardoor de koelcapaciteit afneemt. Ook kan vervuiling in de koeler er voor zorgen dat producten worden besmet, doordat aanwezige ventilatoren de vervuiling verspreiden door de ruimte. Ook kan de lekbak en de afvoer verstopt raken, waardoor de verdamper kan gaan lekken. Het zijn allemaal problemen die u graag wilt voorkomen. Bij C&R Group helpen we u hierbij.

Professioneel een verdamper schoonmaken

Een verdamper schoonmaken kunt u met een gerust hart aan C&R Group overlaten. Wij demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren installaties. Dit alles gaat in goed overleg met u als opdrachtgever. Door verdampers tijdig te laten reinigen voorkomt u niet alleen problemen, u zorgt er ook voor dat de levensduur van de verdamper wordt verlengd. Ook wordt de bedrijfshygiëne bevorderd en bespaart u energiekosten.

Een verdamper schoonmaken als periodieke reiniging

Op zoek naar een bedrijf dat uw verdamper schoonmaken kan? Het is bij C&R Group mogelijk om een meerjarencontract af te sluiten voor periodieke reiniging. U krijgt dan vanzelf een melding van ons als het weer tijd is voor een reiniging van de verdamper. Zo weet u zeker dat uw verdamper altijd tijdig wordt gereinigd. Het optimaal functioneren van de verdamper is hiermee gewaarborgd.

Over C&R Group

C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat graag met u meedenkt en u kan helpen om uw verdamper schoonmaken uit te laten voeren. Hangt de verdamper op een moeilijk te bereiken plek? Dat is voor ons geen enkel probleem. Is het niet mogelijk om een reiniging uit te voeren tijdens reguliere werkuren? Ook dat is geen punt. Wij zijn flexibel en creatief en komen altijd tot een passende oplossing. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat wij ons personeel inplannen buiten de regulieren werkuren, zodat u geen overlast ondervindt van het reinigen van de verdampers.

Bij C&R Group vinden we milieu, veiligheid en hygiëne heel belangrijk. We werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Wilt u C&R Group graag inschakelen voor het reinigen van verdampers? Of wilt u meer weten over onze manier van werken bij het verdamper schoonmaken? Neem dan contact met ons op, of vraag een offerte aan. Hoe kunnen we u bij C&R Group het beste van dienst zijn?