Ventilator schoonmaken

ventilator schoonmakenOp zoek naar ventilator schoonmaken? Een ventilator is belangrijk voor de afvoer of toevoer van lucht. Omdat een ventilator vaak intensief wordt gebruikt kan een ventilator op langere termijn vervuild raken. Een ventilator krijgt namelijk veel stof- en vuildeeltjes te verduren, die in de lucht zitten. Om een ventilator optimaal te laten functioneren is eens in de zoveel tijd een ventilator schoonmaken heel belangrijk. Vuil wordt dan verwijderd, waardoor de luchtkwaliteit verbetert. Tijdens een reiniging van C&R Group wordt de ventilator grondig schoongemaakt.

Een ventilator schoonmaken door C&R Group

Op zoek naar een specialist die uw ventilator schoonmaken kan. C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen, onderhouden en oplossen van storingen aan verschillende luchtbehandelingsinstallaties. Zo heeft C&R Group onder andere ervaring met keukenafzuiging, ruimtelijke afzuiging, WTW-installaties en ontgeuring van filterinstallaties. Wij reinigen en onderhouden alle soorten en merken ventilatoren. Zo kunnen wij een ventilator indien nodig bijvoorbeeld van nieuwe lagers voorzien. Wij lossen problemen en klachten graag voor u op. Ook kunnen wij alle soorten luchtfilters en geurfilters leveren en vervangen.

Over C&R Group

C&R Group is een bedrijf met meer dan 25 ervaren monteurs. We werken met korte communicatielijnen, zodat we u snel kunnen helpen. Onze medewerkers en partnerbedrijven zijn strategisch verspreid over het hele land, zodat we u altijd snel van dienst kunnen zijn en u bovendien scherpe tarieven kunnen bieden. C&R Group is voornamelijk werkzaam binnen Nederland, maar is ook actief buiten Nederland. We hebben milieu, veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel staan. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en volgen met regelmaat cursussen en trainingen om up-to-date te blijven op het gebied van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten. Zo kunnen we u altijd het beste advies geven.

Schakel C&R Group in voor het ventilator schoonmaken

Een ventilator schoonmaken kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen. U kunt altijd op ons rekenen. Samen komen we altijd tot een passende oplossing. Is het binnen uw bedrijf bijvoorbeeld niet mogelijk om tijdens reguliere werkuren een reiniging uit te voeren? Wij zijn een flexibel bedrijf en kunnen de reiniging ook ’s nachts of in het weekend uitvoeren, zodat u geen overlast heeft. We denken graag met u mee. We bieden een 24-uurs service en deskundig advies. Heeft u een probleem met een ventilator of heeft uw ventilator een nieuw onderdeel nodig? Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij helpen u graag. Bij C&R Group zorgen we er graag voor dat uw ventilatoren naar behoren functioneren. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen!