Motor lagers vervangen

motor lagers vervangenOp zoek naar motor lagers vervangen? Bij de renovatie van een installatie of luchtbehandelingskast is het motor lagers vervangen vaak ook nodig. De nieuwe motor lagers zorgen er voor dat een installatie of luchtbehandelingskast weer optimaal kan functioneren. Zijn de motor lagers van uw installatie of luchtbehandelingskast aan vervanging toe? Bij C&R Group kunt u rekenen op deskundig advies en een professionele aanpak. Onze ervaren monteurs zorgen er graag voor dat uw systeem of installatie weer optimaal kan functioneren.

De motor lagers vervangen – onze aanpak

De monteurs van C&R Group gaan bij het motor lagers vervangen zorgvuldig te werk. We beschikken over al het benodigde materiaal en gereedschap om de motor lagers te vervangen. Wij kunnen veel verschillende merken lagers leveren en monteren. Onze monteurs en partnerbedrijven zijn verspreid over heel Nederland. Zo kunnen we altijd snel ter plaatse zijn, en u scherpe tarieven aanbieden.

Waarom het belangrijk is dat motor lagers vervangen tijdig gebeurt

De motor lagers zijn een belangrijk onderdeel van een installatie of luchtbehandelingskast. Elektromotoren en ventilatoren draaien in assen die gelagerd zijn. Zijn deze lagers versleten, dan kan dit vervelende gevolgen hebben en grote schade veroorzaken. Zo kan het zelfs gebeuren dat er een volledig nieuwe ventilator moet worden aangeschaft. Door tijdig de motor lagers te vervangen zorgt u er voor dat een installatie of luchtbehandelingskast optimaal blijft functioneren en dat er geen problemen onstaan. Ook wordt de levendsduur van de motoren hiermee verlengd.

Over C&R Group

C&R Group is een modern reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. We zijn voornamelijk werkzaam binnen Nederland en mogen veel bekende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen. We vinden veiligheid, milieu en hygiëne heel belangrijk. Alle medewerkers van C&R Group zijn VCA gecertificeerd en volgen met regelmaat cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. We werken volgens de normen van onder andere: NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP.

We denken graag met u mee voor advies voor motor lagers vervangen. Wilt u de motor lagers graag buiten de reguliere werkuren laten vervangen omdat het vanwege de aard van uw bedrijf niet mogelijk is om dit binnen de reguliere werkuren uit te voeren? Dat is bij C&R Group geen enkel probleem! We stellen ons graag flexibel op. Het is mogelijk om de motor lagers buiten de reguliere werkuren te laten uitvoeren, zodat de reguliere werkzaamheden gewoon door kunnen gaan. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten. We horen graag van u hoe C&R Group u van dienst kan zijn!