Luchtkanaal schoonmaken

luchtkanaal reinigenIn Google op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen met het luchtkanaal schoonmaken? In steeds meer huizen bevindt zich een luchtbehandelingssyteem. Daarnaast zijn luchtbehandelingssystemen al jaren te vinden in de industrie en in utiliteitsgebouwen als ziekenhuizen en scholen. De luchtkanalen zijn een belangrijk onderdeel van deze luchtbehandelingssystemen. De lucht verspreidt zich door de luchtkanalen. Is een luchtkanaal vervuild, dan kan dat vervelende gevolgen hebben voor de luchtkwaliteit in een woning of gebouw.

Waarom een luchtkanaal schoonmaken belangrijk is!

Om de luchtkwaliteit in een woning of ruimte te kunnen waarborgen is het belangrijk om de luchtkanalen met regelmaat te laten controleren en zo nodig te laten reinigen. C&R Group voert deze controles uit en kan zo nodig een luchtkanaal schoonmaken op professionele wijze. Bij het reinigen van een luchtkanaal gebruiken we bij C&R Group verschillende methodes: een handmatige borstelmethode, een vacuüm borstelmethode, pneumatisch reinigen met behulp van perslucht en natte reiniging door middel van water en reinigingsmiddel. Dankzij deze methodes wordt een luchtkanaal grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Een luchtkanaal schoonmaken – hoe gaan wij te werk?

Als we een luchtkanaal schoonmaken worden er op strategische plekken inspectieluiken aangebracht zodat we precies kunnen controleren wat er in de luchtkanalen gebeurt. Na de reiniging ontvangt u van ons een rapportage, zodat u als opdrachtgever precies kunt lezen wat er aan de luchtkanalen is gedaan. Het is bij C&R Group mogelijk om een luchtkanaal na het reinigen te laten impregneren, zodat de losse vezels van het isolatiemateriaal ingekapseld worden en dus niet in het systeem of in de lucht terecht kunnen komen. Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Over C&R Group

C&R Group is een dynamisch en modern reinigings- en conserveringsbedrijf. We zijn voornamelijk werkzaam binnen Nederland en mogen vele grote bekende bedrijven tot onze opdrachtgevers rekenen. Bent u dus op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw luchtkanaal reinigen? Maar ook buiten de landsgrenzen is C&R Group actief en ook kleinere opdrachten schuwen we niet. We bieden graag voor iedere vraag en voor ieder probleem een aanpak op maat. Uw wensen staan bij ons centraal. Hoe kunnen we uw probleem het beste aanpakken? Hoe bent u het beste geholpen? Wij zijn een flexibel bedrijf en kunnen onze medewerkers indien nodig ook in het weekend of ’s nachts inplannen. Kan een reiniging van een luchtkanaal bijvoorbeeld niet worden uitgevoerd tijdens reguliere werkuren vanwege de aard van uw bedrijf? Dat is geen enkel probleem. De reiniging kan dan ook op een ander moment worden uitgevoerd. Zo denken wij graag met u mee en komen wij altijd met een passende aanpak. We horen graag van u hoe wij u van dienst kunnen zijn!