Koelsysteem schoonmaken

koelsysteem schoonmakenU wilt uw koelsysteem schoonmaken? Een koelsysteem is belangrijk voor een een hygiënische bedrijfsomgeving. Werkt een koelsysteem naar behoren, dan is er niets aan de hand. Maar raakt een koelsysteem vervuild, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Schimmels en bacteriën kunnen zich snel nestelen in een koelsysteem. Ook kalk, algengroei en legionellabesmetting liggen op de loer. Het is daarom heel belangrijk om een koelsysteem goed schoon te houden. Voor het koelsysteem schoonmaken bent u bij C&R Group aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het technisch reinigen en zorgen er graag voor dat uw koelsysteem weer optimaal functioneert. 

Hoe wij een koelsysteem schoonmaken

Bij het koelsysteem schoonmaken gaan we bij C&R vakkundig en grondig te werk, zodat alle bacteriën en al het vuil wordt verwijderd. Wij demonteren, reinigen, desinfecteren en hermonteren. Het kan zijn dat alleen het schoonmaken van een koelsysteem niet voldoende is om het weer optimaal te laten functioneren. Onderdelen zijn dan bijvoorbeeld versleten of defect. Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij vervangen deze onderdelen en zorgen er voor dat alles weer naar behoren functioneert. 

Een koelsysteem schoonmaken door C&R Group

C&R Group is een modern en dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met veel ervaring. C&R Group is werkzaam voor veel bekende grote bedrijven binnen Nederland, maar werkt ook buiten Nederland. Ook kleine klussen nemen wij graag aan. We streven naar een prettige, langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen en respect. Uw wensen staan bij ons centraal. Graag denken wij met u mee over een passende oplossing. Is het vanwege de aard van uw bedrijf bijvoorbeeld niet mogelijk om tijdens reguliere werktijden een controle of reiniging uit te voeren? Dan kunnen wij dit ook ’s nachts of in het weekend uitvoeren. Zo denken we met u mee over een aanpak die werkbaar is. 

We bieden u bij C&R Group scherpe tarieven en een goede prijskwaliteitverhouding. Milieu, veiligheid en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Daarnaast volgen onze medewerkers geregeld cursussen en trainingen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste producten en de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn. 

Wat kunnen wij voor u betekenen bij het optimaal laten functioneren van uw koelsysteem? Wij staan voor u klaar! Ook als u een vraag heeft of een specifiek probleem heeft met uw koelsysteem kunt u contact met ons opnemen. Kortom: wij zijn de specialist voor het koelsysteem schoonmaken! Wij horen graag van u!