Droogijsstralen

droogijsstralenZoekt u een professioneel en ervaren bedrijf dat een oppervlak of een object kan reinigen met droogijsstralen? Bij C&R Group staan we voor u klaar. Met droogijsstralen kan er op een milieuvriendelijke en effectieve manier gereinigd worden. Het is een volledig droog proces, want het droogijs bestaat uit CO2 dat verdampt op het moment dat het met het te reinigen oppervlak in aanraking komt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met droogijsstralen? We leggen u graag uit hoe het droogijsstralen in zijn werk gaat.

Wat is droogijsstralen?

Droogijsstralen is een bijzondere reinigingsmethode die in veel verschillende industrieën kan worden toegepast. Zo wordt droogijsstralen bijvoorbeeld veel gebruikt in de grafische industrie, in de bouw en in de food industrie. Het is een bijzonder effectieve manier van reinigen die niet schadelijk is voor het milieu. Bij droogijsstralen wordt gebruik gemaakt van koolzuur, in vaste vorm. Doordat het droogijs een lage temperatuur heeft, koelt het vuil af en krimpt het. Het vuil laat vervolgens heel eenvoudig los.

Droogijs is bacteriedodend, waardoor het een effectieve manier van reinigen is. Er is bij droogijsstralen geen gevaar voor corrosie. Er komen geen chemicaliën of straalmiddelen aan te pas bij het droogijsstralen. Het droogijsstralen is een volledig droog proces zonder restmiddelen zoals chemicaliën of water. Oppervlakken worden met droogijsstralen niet beschadigd. Het is een milieuvriendelijke en veilige manier van reinigen.

Droogijsstralen door C&R Group

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. We hebben meer dan 25 ervaren monteurs in dienst. Milieu, veiligheid en hygiëne staan bij C&R Group hoog in het vaandel. We werken volgens de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC en Global GAP. We mogen verschillende bekende bedrijven tot onze klanten rekenen, waaronder KLM Cargo, Lidl, Loetje, Radboud UMC, Rijkswaterstaat, Strukton, The Greenery en de Universiteit van Leiden.

We denken bij C&R Group graag met u mee en we stellen ons flexibel op. We bieden u altijd een passende oplossing. Wilt u zo min mogelijk hinder ondervinden van onze werkzaamheden? U heeft bij C&R Group de mogelijkheid om ons langs te laten komen buiten de reguliere werktijden van uw bedrijf. Zo kunnen uw werknemers doorwerken zonder dat ze hinder ervaren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij bieden u een aanpak op maat. U kunt bij ons aankloppen voor technisch reinigen, renovaties en meer. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen!