Condensor reinigen

condensor reinigenWordt het tijd om uw condensor reinigen uit te besteden? Bij condensors is het belangrijk dat ze goed blijven functioneren. Om er voor te zorgen dat condensors goed functioneren, is het belangrijk om een condensor met regelmaat te reinigen. Waar een condensor ook is geïnstalleerd, een condensor krijgt altijd te maken met vuil dat in de lucht zit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zilte lucht in kustgebieden of aan fijnstof in stedelijke en industriële gebieden. Het vuil in de lucht komt ook in de condensor terecht en zorgt er voor dat de condensor vervuild raakt en minder goed functioneert. Uiteindelijk kan dit leiden tot storingen maar ook tot een onnodig hoog energieverbruik van de condensor. 

Grondig een condensor reinigen

Bij C&R Group helpen we u graag om er voor te zorgen dat uw condensor optimaal blijft functioneren. Wij zijn een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf dat op professionele wijze uw condensor kan reinigen. Door uw condensor tijdig te laten reinigen voorkomt u problemen en blijft het rendement behouden. Bij C&R Group gaan we zorgvuldig te werk. We werken met meer dan 25 ervaren monteurs. Al onze medewerkers volgen met regelmaat cursussen en trainingen om optimaal werk te kunnen leveren. 

Condensor reinigen en onderhouden

Voor het functioneren van een condensor is het belangrijk om de condensor goed schoon te houden. Om te voorkomen dat een condensor snel vervuild raakt, kunnen we bij C&R Group een condensor voorzien van een speciale Air Fin Coating. Door direct na het reinigen deze coating op een condensor aan te brengen is een condensor veel beter beschermd tegen het vele vuil dat soms in de lucht zit. Het vuil krijgt dankzij de coating veel minder kans om aan te hechten op de lamellen van een condensor. De coating heeft geen invloed op de warmteoverdracht. 

Condensor reinigen door C&R Group 

Op zoek naar een specialist voor uw condensor reinigen? Wilt u meer weten over onze werkwijze of over het laten reinigen van condensors? We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij te werk gaan bij het reinigen van condensors. Bij C&R Group zorgen we er graag voor dat uw condensors optimaal blijven functioneren. Na een reinigings- of coatingsbeurt aan een condensor wordt een condensor opgenomen in ons bestand. U krijgt dan tijdig bericht als de lamellen van de condensor weer gecontroleerd moeten worden. Zo zorgen we er voor dat u altijd op tijd onderhoud kunt laten uitvoeren aan de condensors. Ook een condensor reinigen of coaten? Neem dan contact met ons op! We horen graag van u!